Minä sain kunnian tehdä tarjoilut nuoren miehen ylioppilasjuhliin. Tilaukseen sisältyi kermakakkuja, juustokakkuja, voileipäkakkuja, tiikerikakku ja kääretorttuja. Tässä ensimmäisenä voileipäkakut.

Kinkkukakku

Tomaattiruusu

Kalakakku

Lohiruusu

Kinkkukakku (3 täyteväliä)

  • n. 50 viipaletta grahampaahtoleipää (1,5 kg)
  • 800 g kinkkusuikaleita
  • 600 g tuorejuustoa
  • 4 dl ranskankermaa
  • kurkkusalaattia
  • ruohosipulisilppua
  • mausteita (valkosipulirouhetta, mustapippuria, paprikaa)
  • kuorrutus: flora vispi + tuorejuusto + ranskankerma + ruohosipulisilppu
  • koristelu: salaattia, tomaattia, kalkkunaleikkelettä, kurkkua, cheddarjuustoa

Kalakakku (3 täyteväliä: kahdessa kalatäyte,yhdessä munavoi)

  • n. 50 viipaletta grahampaahtoleipää (1,5 kg)
  • 600 g savulohta
  • 600 g tuorejuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • remoulade-kastiketta
  • tillisilppua
  • sitruunapippuria
  • munavoi: 10 munaa, voita, raejuustoa, suolaa, ruohosipulisilppua
  • kuorrutus: flora vispi + tuorejuusto + ranskankerma + ruohosipulisilppu
  • koristelu: kylmäsavulohta, katkarapuja, salaattia, sitruunasiivuja, kurkkua, kananmunaa

Toivottavasti voikkarit maistuivat!