Minä sain kunnian tehdä tarjoilut nuoren miehen ylioppilasjuhliin. Tilaukseen sisältyi kermakakkuja, juustokakkuja, voileipäkakkuja, tiikerikakku ja kääretorttuja. Tässä ensimmäisenä voileipäkakut.
Kinkkukakku
Tomaattiruusu
Kalakakku
Lohiruusu
Kinkkukakku (3 täyteväliä)
- n. 50 viipaletta grahampaahtoleipää (1,5 kg)
- 800 g kinkkusuikaleita
- 600 g tuorejuustoa
- 4 dl ranskankermaa
- kurkkusalaattia
- ruohosipulisilppua
- mausteita (valkosipulirouhetta, mustapippuria, paprikaa)
- kuorrutus: flora vispi + tuorejuusto + ranskankerma + ruohosipulisilppu
- koristelu: salaattia, tomaattia, kalkkunaleikkelettä, kurkkua, cheddarjuustoa
Kalakakku (3 täyteväliä: kahdessa kalatäyte,yhdessä munavoi)
- n. 50 viipaletta grahampaahtoleipää (1,5 kg)
- 600 g savulohta
- 600 g tuorejuustoa
- 2 dl ranskankermaa
- remoulade-kastiketta
- tillisilppua
- sitruunapippuria
- munavoi: 10 munaa, voita, raejuustoa, suolaa, ruohosipulisilppua
- kuorrutus: flora vispi + tuorejuusto + ranskankerma + ruohosipulisilppu
- koristelu: kylmäsavulohta, katkarapuja, salaattia, sitruunasiivuja, kurkkua, kananmunaa
Toivottavasti voikkarit maistuivat!
Kommentit