Siskoni teki reissun Lontooseen ja toi minulle muutamia tuliaisia. Kovin pitkää listaa en viitsinyt kirjoittaa, kun hän viipyi siellä vain pari päivää. Tällaisia löytyi Jane Asherin liikkeestä:

Nuo helmiäissprayt olivat ihan ykköstoive, sitä kun ei Suomen kamaralta taida löytyä. Hopea- ja kultaspray olivat lopussa... Kirjassa on ihania ohjeita ja ruusumuottia täytyy piakkoin kokeilla. Royal Icing -sekoitusta pääsen luultavasti testaamaan ensi viikolla. Kuvittelin tuon Cake Releasen olevan sellaista kätevää suihkutettavaa, mutta ei se ollutkaan... Ehdin kuitenkin jo sitä kokeilla ja hyvin toimi. Kiitos Isosiskolle!

Erityiskiitos Jane Asher-vinkistä lähtee Hannalle Hannan keittiöön!!! Laitan sinulle piakkoin sähköpostia, olet ansainnut pikku kiitoslahjan...

Siskon mies poikkesi Torniosta työkeikalta Haaparantaan ihan varta vasten ostamaan minulle leivontatarvikkeita. Siellä hän sitten Ica Maxissa etsi vaahtokarkkitahnaa ja marsipaaneja! Kyllä on kiltti mies, kiitos!

Vaahtokarkkitahnaa hän toi minulle kolme purkkia, lisäksi valmiiksikaulittuja marsipaanilevyjä, marsipaanipötköjä ja mantelimassaa. Yhden vaaleanpunaisen marsipaanin käytin jo Selman 1-vuotiskakkuun, vihreää levyä olisi tarkoitus kokeilla ensi viikonloppuna.

Kävimme pari viikkoa sitten tätini luona Helsingissä ja Ikeasta tarttui mukaan (muun muassa) tällaisia:

Muovisia kakkualustoja, lasinen kolmikerrosvati, pyörivä tarjotin (helpottaa esim. pursottelua!) ja suloinen muottisarja.

Lisäänpä tähän vielä kuvan tädilleni viemästämme Marianne-kakusta. Eihän kukaan huomaa, että valkosuklaan spritsailussa tuli pikkuisen kiire...Aika noloa