Kiitos kaikille osallistujille! Enpä olisi uskonut, että päätöksen teko voi olla näin vaikeaa... Kaikki ehdotukset olivat niin herkullisia ja kokeilemisen arvoisia.

Valinta oli kuitenkin tehtävä ja kesäilmojenkin vihdoin saavuttua päädyin tekemään hilloista jäädykettä! Ratkaisuun vaikutti myös se, että jäädykettä en olisi itse keksinytkään tehdä, eli loistava idea!

Tällä kertaa voitto jaettiin siis Paulan ja Tuitun kesken, Onnittelut molemmille! Nauru Otan yhteyttä teihin ja laitan pikku palkinnot tulemaan...

Tässä voittajakommentit:

 
Paula kirjoitti 15.06.2009 - 12:33

nuita hilloja voit varmaan käyttää ihan kakun väliin, tai sitten johonkin maustekakkuun... tällaisen sivun löysin kun googlasin nuo hillot..
http://www.deski.fi/page.php?page_id=41&tiedote_id=8947&aihe=59
ei sielläkään paljoa kerrota..
viilin tai maustamattoman jugurtin seassa saattaa olla tooodella hyvää :)
Innostunut jäätelön tai jäädykkeen tekijä? kokeile siihen

Tuittu kirjoitti 22.06.2009 - 11:14
Hyytelökakun päälle tuli minulla heti mieleen tai sitten jäädykkeeseen. Kääretortun väliin kerman kanssa. Kääretortusta voisi sitten tehdä vaikka jäätelöcharlotan tai syödä ihan kääretorttuna tai kääretorttua alle ja jädeä päälle. Tuossa papaija-limessä voisi olla sen verran potkua, että sitä voisi koklata vuohenjuuston kanssa. Vuohenjuusto siivu paahdetun leivän päälle ja uuniin grilli vastuksille vähän grillautumaan. Sitten syödään papaija-limen kanssa.

 

Ryhdyn jäädykkeentekoon heti, kun aika antaa myöden...

 

Lopuksi vielä - Tällainen kokko roihusi Särkänniemessä juhannuksena:

1245744539_img-d41d8cd98f00b204e9800998e