Voileipäkakkujen kanssa samoihin juhliin lähti myös makeita kakkuja. Ensimmäisenä tässä mansikkaiset kermakakut.
Koristeet pakkasin mukaan erikseen, etteivät sulaisi kakkujen päällä.
Kummassakin kakussa oli:
- 6 munan pohja
- kostutus sitruunalimsaa
- täytteenä mansikkamousse
- pursotukset flora vispiä
- mansikoita päällä yhteensä noin 1,5 litraa
- koristeet kokonaan sokerimassaa, lyyrana kultaiset nomparellit
Mansikkamousse (yhteen kakkuun)
- 2 prk flora vispiä (5 dl)
- 500 g pakastemansikoita soseutettuna
- 4 liivatelehteä
- sokeria maun mukaan (laitoin tomusokeria)
Kerrankin olin tyytyväinen kakkujen ulkonäköön, jopa pursotukset sujuivat ongelmitta! Toivottavasti kakut myös maistuivat juhlaväelle.
Kommentit