Viime viikonloppuna kävimme siskoni luona ja halusin jälleen kiittää saamistamme marjoista, joten edellisiltana tein nämä leivokset, joiden valmistuksessa ei kauan kestänyt. Idean sain Annikalta (täältä), joka oli tehnyt punaisista viinimarjoista juustokakun. Vaihdoin herukat mustiin, kaksinkertaistin ohjeen ja tein täytteestä leivoksia.

Kaadoin täytteen kelmulla vuoratun muffinssipellin koloihin ja asetin päälle Digestive-keksit pohjiksi.

Aamulla kippasin leivokset paperivuokiin ja koristelin ne pikaisesti. Lienee turha edes mainita, että kermaruusuja en ole koskaan ennen pursottanut, nyt halusin kuitenkin kokeilla... "Ruusut" Flora vispiä, vanilliinikreemijauhetta ja mansikkatomusokeria. Lisänä sokerimassalehtiä kaapin perukoilta.

Pidin kovasti näiden mausta. Usein viinimarjat ovat leivonnaisissa minun makuuni liian kirpeitä, mutta nyt osui napakymppiin! Sopivasti särmää, eikä liian makeaa, nami!