Perinteiseen tapaan vanhempani grillasivat meille juhannusviikonloppuna. Me veimme jälkkäriksi mansikkakakun.

1245832198_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensimmäistä kertaa tein kakkupohjaksi sienikakun (eli lisäsin muna-sokerivaahtoon kiehuvaa vettä), onnistui todella hyvin. Kakusta tuli todella tasainen ja kaunis, jopa maku oli parempi kuin tavallisessa kakkupohjassa (miten pelkkä vesi sai siitä maukkaamman..?) =D

1245831644_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakun väleissä oli halvatäyte ja mansikkatäyte: Flora vispi + rahka + liivate + mansikanpaloja + joko mansikkasosetta tai murustettua halvaa.

Mansikat olivat todella komeita ja makeita (portugalilaisia!) ja asettuivat nätisti kakun päälle.

1245831847_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pursotukset ovat hieman sekalaista mallia, kun halusin kokeilla pientä lehtityllaa ensimmäistä kertaa kakun reunaan. Jostain syystä päädyin vielä lisäämään pieniä tähtiä...

1245832034_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koristelin kakun vielä "mansikankukilla" ja -lehdillä, kyllä oli herkkua!

1245832376_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245832590_img-d41d8cd98f00b204e9800998e